Realfibre este bun…

https://www.mysnep.com/ro/390102455

Realfibre este un supliment alimentar bazat pe fibre care favorizează menținerea și dezvoltarea sănătoasă a flori intestinale. Acestea pot fi utile în caz de constipație, disbioză datorată hrănirii necorespunzătoare sau aportului de antibiotice. Principalele caracteristici ale prebioticelor sunt reprezentate de rezistența la procesele digestive ale tractului gastrointestinal superior și de fermentația selectivă pentru unul sau un număr limitat de microorganisme ale florei intestinale. Prebioții reprezintă hrană pentru flora intestinală bună, creând astfel condiții nefavorabile pentru microorganismele patogene.

Alimentele FOS (fructo-oligozaharide) nu sunt hidrolizate de enzimele intestinale și ajung la intestinul intestinal intact. Consumul lor mărește masa fecală și, prin urmare, poate contribui la combaterea constipației.

Inulina este o oligozaharidă formată din lanțuri lungi de fructoză.

O caracteristică deosebită este aceea de a favoriza prezența Bifidobacteriilor în intestin.

În general, aceste efecte se traduc într-o funcție intestinală mai bună în ceea ce privește absorbția nutrienților și ajutorul pentru tranzitul intestinal, favorizând bunăstarea intestinului și, prin urmare, a întregului organism.

Realfibre este un produs 100% natural si certificat de Ministerul Sanatatii

https://www.mysnep.com/ro/390102455

Daca doresti sa il obtii mergi la magazinul online aici https://www.mysnep.com/ro/390102455 inregistreaza-te ca si client si il gasesti la suplimente. Daca ai careva probleme contacteaza-ma si te voi ajuta cu mare placere!Aveti grija de voi!