Regleaza tensiunea arteriala

https://www.mysnep.com/ro/390102455

Snep night este un supliment pe bază de L-arginină, L-Citrulină, L-Taurină, vitamina c , vitamina E și acid folic, formulat pentru a favoriza binestarea aparatului cardiocirculator.
Buna funcționare a aparatului cardiocirculator este legat de producția oxidului nitric ( NO ) , care lasă musculatura fină a vaselor sanguine, deci poate avea un efect benefic pentru reglarea tensiunii arteriale și a hrănirii țesuturilor.
Poate ajuta de altfel la modularea transmiterii nervoasea și neuromusculară.
Oxidul Nitric este produs din arginină; citrulina este un perscursor a acestei ultime, iar împreună cu taurina favorizează producția de oxid nitric.
Acidul folic este important pentru sinteza de metionină , care ste produsă plecând de la Omocisteină, a cărora acumulare poate fi dăunătoare aparatului cardiocirculator.
Snep night, cu vitamina C și E pe lângă faptul că favorizează o acțiune antioxidantă, poate contribui a menține în sănătate aparatul cardiocirculator.
Poate fi util și sfătuit chiar și pentru sportivi deoarece favorizează afluxul de sânge a mușchilor și promovează o acțiune antioxidantă.

https://www.mysnep.com/ro/390102455

Daca doresti sa il obtii inregistreaza-te ca si client aici in magazinul online si il gasesti l suplimente. Va ajunge la tine in 4-5 zile lucratoare. https://www.mysnep.com/ro/390102455