Cum sa scapi de celulita???

Salut drag cititor. Stiind ca multe doamne, domnisoare se confrunta cu aceasta problema am hotarat sa scriu aici despre celulita si sa iti spun cum poti scapa de ea. Pentru ca vine vara, vrem sa fim in forma, frumoase Dar mai ales- FARA CELULITA!

Ce este celulita?

Este o afectiune care apare datorita cresterii celulelor de grasime sub piele care apasa si imping in tesutul conectiv (de legatura). Astfel pielea capata aspect de “coaja de portocala” si nu arata bine.

Eu am gasit o solutie pentru inlaturarea celulitei. Este vorba de 5 produse 100% naturale care te vor ajuta sa scapi de ea si vei fi surprinsa, pentru ca intradevar ajuta si vei avea burta, picioarele si soldurile la fel de frumoase cum erau inainte. Haide sa ti le prezint si tie.

https://www.mysnep.com/ro/390102455
CREMA DE REDUCERE A CELULITEI

Cremă de absorbție rapidă cu acțiune de slăbire și întărire, specifică pentru a efectua acțiune de reducere rapidă și orientată asupra grăsimii locale din burtă, șolduri și zone rebele și asupra stagnării apei (celulită).
Fără parabeni, SLS, Petrolati, coloranți sintetici.
Contine
Extract de Sundew Ramentacea, plantă carnivoră care are capacitatea de a reduce acumularea de grăsimi și de a reduce dimensiunea adipocitelor, oferind rezultate vizibile într-un timp scurt. Cofeina pura, care actioneaza direct asupra adipocitelor favorizand lipoliza (distrugerea). Glaucina, o moleculă care provine de la planta Glaucium Flavum (mac galben), care transformă pierderea țesutului adipos în tonicitate, reducând vizibil țesutul caracteristic al pielii după o pierdere în greutate. Ganoderma, cu acțiune bio-stimulatoare, și aloe vera, cu acțiune decongestionantă liniștitoare; cofeina și arginina cu acțiune drenantă și fermă.
Cum se folosește
Aplicați de 2 ori pe zi o cantitate adecvată de produs pe burtă și șolduri timp de cel puțin 3 săptămâni și masați cu mișcări circulare până la absorbția completă. Utilizarea regulată chiar și după terminarea tratamentului (de exemplu, în fiecare a doua zi) ajută la păstrarea siluetei obținute.
Avertizări
Orice furnicături și roșeață ale pieselor tratate sunt un semn al activității produsului. Evita contactul cu ochii. Nu aplica pe pielea deteriorată sau iritată si nu  utiliza în timpul sarcinii și alăptării.
Spălați-vă bine mâinile după utilizare.
https://www.mysnep.com/ro/390102455

2. Ceaiul The mix

Este un ceai din fructe rosiicare:

Reduce celulita

Se lupta cu retentia de apa in organism

Scade centimetri din talie

Scade oboseala

Combate mainile si picioarele umflate

3 Buner

Supliment alimentar pe bază de extracte din plante și picolinat de crom.
- Garcinia Cambogia promovează metabolismul lipidelor, echilibrul greutății corporale și controlul foamei.
- Gymnema Sylvestre promovează metabolismul glucidelor și lipidelor și controlul foamei.
- Cromul contribuie la menținerea nivelurilor normale de glucoză din sânge

Cu el vei scapa de doua ori mai repede de kilogramele in plus.

4. Real fibre

Real fibre este un supliment alimentar pe bază de fibre care promovează menținerea și dezvoltarea unei flore intestinale sănătoase. Poate fi util în caz de constipație sau disbioză din cauza unei diete necorespunzătoare sau a administrării de antibiotice. Principalele caracteristici ale prebioticelor sunt reprezentate de rezistența la procesele digestive ale tractului gastrointestinal superior și de fermentația selectivă pentru unul sau pentru un număr limitat de microorganisme ale florei intestinale.
Prebioticele sunt hrana pentru flora intestinală bună, creând astfel condiții nefavorabile pentru microorganismele patogene.
FOS (fructo-oligozaharidele) nu sunt hidrolizate de enzimele intestinale și ajung la cecum intacte din punct de vedere structural. Consumul lor
crește volumul fecal și, prin urmare, poate ajuta la combaterea constipației.
Inulina este o oligozaharidă formată din lanțuri lungi de fructoză. Caracteristica sa particulară este de a favoriza prezența Bifidobacteriei în
intestinului. În general, aceste efecte se traduc într-o funcție intestinală mai bună în absorbția nutrienților și într-un ajutor pentru intestin
tranzit, îmbunătățind bunăstarea intestinului și, prin urmare, a întregului organism.

Toate aceste 5 produse sant 100% naturale si te vor ajuta sa scapi rapid de celulita. Le gasesti aici
https://www.mysnep.com/ro/390102455

5. Kalosnep

KALOSNEP este un produs formulat profitând de cultura de medicină milenară AYURVEDIC, bazată pe cunoașterea proprietăților plantelor, aplicată conștientizării și raționalității fitoterapiei moderne occidentale. KALOSNEP cu proprietățile sale poate ajuta la îmbunătățirea și reglarea metabolismului, acționând în etapele cheie ale acestuia, creând astfel condițiile pentru o reechilibrare a greutății corporale și o bunăstare la nivel fizic. KALOSNEP poate contribui la scăderea în greutate și poate contribui la îmbunătățirea condiției fizice, fără a sacrifica plăcerea mâncării: ajută la controlul apetitului și poate avea o acțiune purificatoare în ficat și intestin și, de asemenea, poate ajuta la menținerea rezultatului în timp.

Prin acțiunea sinergetică a curcuminei - Berberină, Cassia Nomame, Guarana - CoQ10, Emblica officinalis - Ginger Piperine, KALOSNEP poate ajuta, de asemenea, la corectarea dezvoltării anormale a masei grase și poate fi un ajutor concret pentru reechilibrarea greutății corporale. și să aibă o eficiență fizică mai bună.