Cafeaua cu extract de ganoderma

Astazi va vorbesc despre cafeaua cu extract de ganoderma. Este unul din multimea de produse realizari, eliberat de compania italiana SNEP. Produsul este 100% natural si este special pentru ca contine extract de ganoderma – minunata ciuperca a nemuririi ( cum o numesc multi) careaduce o multime de beneficii organismului nostru. O gama larga, un asortiment bogat de cafea pentru gustul fiecaruia dintre noi. Haideti sa vi le prezint si voua.

1 Cafeaua binestarii capsule nespresso compatibile.

https://www.mysnep.com/ro/390102455
Amestec de 100% Arabica, expresie a cafelei italiene clasice, pentru clienții exigenți. Are o aroma intensă, moale și delicată, cu conținut scăzut de cofeină, care este îmbogățit cu un extrait Ganoderma lucidum (Reishi) (200 ml cafea) poate contribui la o trezire energică a simțurilor și la îmbunătățirea proceselor oxidative.
2. Cafeaua speciala cu ganoderma

In orice moment al zilei când simți nevoia să te reîncarci, acesta este un moment bun pentru a te bucura de SNEP Coffee special. Puteți bea de 2 până la 5 ori pe zi. Ingredientele sale fac din acest supliment o băutură bună, care poate ajuta la reîncărcarea mentală și fizică. Ingredientele sale contribuie la funcționalitatea și bunăstarea minții, ajută la circulația microcirculației (picioare grele) și pot acționa ca un tonic și adaptogen la oboseala fizică.

Cu formularea practică în plicuri poți bea cafea cu SNEP, oricând vrei și oriunde vrei.

3. Snep cappuccino solubila cu ganoderma

Este buna pentru cei ce iubesc cafeaua solubila. Se mesteca continutul unui pachetel in o canuta de apa calda. Dupa dorinta se adauga zahar. Nu se recomanda consumul mai mult de 3 pachetele pe zi.

4. Snep Moccacino solubila cu ganoderma.

La fel e solubila cu extract de ganoderma. Are un gust de cafea si ciocolata, vine in pachetele.

5. Snep cafea cu ganoderma solubila.

Cafea solubila cu ganoderma. Vine Cate 30 pachetele in cutie. Din cauza continutului ridicat de cafeina ( 114g.) se recomanda doar un pachetel pe zi de consumat.

6. Cafea pudra pentru moka Snep cu ganoderma

Cafea pudra. Este un amestec de Cafea arabica plus 60% braziliana si 40% americana centrala. Este aromata si cu un gust suav si vigoros.

Deci o multime de gusturi pentru fiecare. Daca doresti sa le incerci inregistreaza- te aici ca si client, o gasesti in magazinul meu online https://www.mysnep.com/ro/390102455

Va ajunge la tine in 4-5 zile lucratoare!