Aloe 7 fructe SNEP

Aloe 7 fructe este un supliment alimentar eliberat de compania italiana SNEP. Este un produs suta la suta natural.
Aprovizionarea zilnică este adesea bogată în elemente rafinate, dar săracă în fibre, care sunt foarte importante pentru bunăstarea sistemului nostru digestiv.
Băutura de șapte fructe Aloe este bogată în fibre de Aloe și Acai, care pot ajuta la funcționalitatea intestinelor noastre, contribuind la purificarea și regularitatea acesteia. Băutura Sapte Fructe Aloe este un compus care combină proprietățile de regularizare, calmare și înmuiere ale Aloe și Acai pentru tractul gastrointestinal, cu capacitatea de drenaj și antioxidanți a Ceaiului Verde, Afin, Noni, Mangosteen și Goji.
Fructele lor, bogate în polifenoli și antociani, pot ajuta la buna întreținere și funcționare a microcirculației, la drenarea fluidelor corporale și la eliminarea toxinelor pe care le conțin.
https://www.mysnep.com/ro/390102455
https://www.mysnep.com/ro/390102455

Este un lichid dulcisor si placut la gust. Se dilueaza 20ml Aloe 7 fructe cu 250ml apa si se serveste odata pe zi. Este foarte bun pentru organismul uman.

https://www.mysnep.com/ro/390102455

Purifica si detoxifica organismul, reduce grasimile, regleaza tractul intestinal. Toate persoanele care il utilizeaza sant foarte multumiti si se simt foarte bine. La fel si eu. Il am in casa si il utilizez zi de zi si ma simt bine, nu mai sant balonata. Daca iti doresti sa il incerci inregistreaza-te aici ca client https://www.mysnep.com/ro/390102455

La suplimente il vei gasi. Daca ai careva intrebari contacteaza-ma! https://www.mysnep.com/ro/390102455