Ceaiul care te scapa de multe probleme…

Stiti care este Ceaiul care te scapa de multe probleme? Renumitul ceai THE MIX care este produs de compania italiana SNEP. Acest ceai este disponibil in doua variante:

1The Mix fructe rosii

2 The Mix Lemon

Ambele ceaiuri sant 100% naturale si contin ganoderma lucidum- ciuperca nemuririi care aduce atatea beneficii organismului.

https://www.mysnep.com/ro/390102455

Acest ceai face minuni pentru organismul nostru. Si anume:

Detoxifica

Purifica

Reduce celulita

Ne scapa de maini si picioare umflate

Lupta cu retentia de lichide in organism

Ce reprezinta acest ceai?

Este o pulbere, un praf din extracte naturale de fructe rosii sau lamaie care se dizolva instantaneu. Se mesteca 2 lingurite de ceai cu 250 ml apa si se consuma pe parcursul zilei. Se recomanda consumul de ceai pana la 1 litru pe zi. Ceaiul preparat in cantitati de in litru se pastreaza la frigider.

https://www.mysnep.com/ro/390102455
Detoxifierea organismului are efecte benefice și asupra metabolismului și a reținerii fluidelor corporale. Curățarea corpul afectează atât frumusețea noastră Retenția de apă este tendința organismului de a reține fluidele, care în general stagnează în acumularea de grăsimi zone adecvate (abdomen, coapse și fese): provoacă o umflare a țesuturilor (edem) datorită acumulării de lichide, în care găsim numeroase toxine. . Cauzele stagnării fluidelor și producției de toxine pot fi diverse: stresul care dezechilibrează producția de hormoni, o problemă a circulației venoase, poluarea produsă de societatea modernă și nu în ultimul rând o dietă greșită. Ceaiul Snep Lemon și ceaiul mixt au un efect drenant și antioxidant, datorită numeroaselor sale componente naturale care acționează sinergic pentru a ajuta la drenarea fluidelor excesive, eliminând toxinele
și restabilirea unui echilibru metabolic adecvat. Ceaiul Snep Lemon și ceaiul mixt pot ajuta la funcționalitatea circulației și microcirculației venoase și la drenarea fluidelor corporale. Antioxidanții pot ajuta ficatul și rinichii să scurgă toxinele prezente în fluide.
Snep The Lemon and the Mix, combinate cu un stil de viață sănătos, nu sedentar și o dietă bogată în fibre, ajută la prevenirea și rezolvarea retenției de apă și a problemelor metabolice și estetice aferente.
Snep The Lemon și Mix conțin substanțe naturale de calitate CERTIFICATĂ. Daca doresti sa il obtii inregistreaza-te aici ca client
https://www.mysnep.com/ro/390102455
si il gasesti la suplimente. In 4 zile lucratoare il vei avea acasa.
https://www.mysnep.com/ro/390102455